Elkészült a Tolnai kert hasznosításáról szóló javaslat. Véleményezze ön is!

event_available Utolsó frissítés:

A Rév8 összefoglalta a Tolnai kert megnyitása óta beérkezett visszajelzéseket a kert kutyás használatáról. A dokumentumot 2021. augusztus 15. és 31. között tudják az érdeklődők véleményezni.

A Tolnai kert 2020. szeptemberi megnyitása óta az egyik legnehezebb kérdés a kert kutyás használatának szabályozása volt. A Rév8 által készített dokumentum összefoglalja az elmúlt 1 év tapasztalatait a szomszédos házak lakóival folytatott beszélgetések, a Tolnai kert jövőjéről szóló kérdőív és a Tolnai kert barátai Facebook-csoportban elhangzottak alapján.

A visszajelzések alapján a Rév8 azt javasolja a Józsefvárosi Önkormányzatnak, hogy a Tolnai kert pihenőkertként üzemeljen a jövőben, és kutyát ne lehessen behozni a kertbe. Továbbá azt javasolja a Rév8, hogy az önkormányzat hozzon létre egy kutyabarát parkot a Csarnok negyedben. Ennek megtervezésébe pedig vonja be a helyi kutyásokat, hogy egy olyan park jöjjön létre ami megfelel az igényeiknek.

A véleményeket 2021. augusztus 15. és 31. között várják az info@rev8.hu címen, vagy a Tolnai kert barátai Facebook-csoportban.

A beérkező visszajelzések szerepelni fognak majd a javaslatban, amely a szeptemberi Képviselő-testületi ülésen kerül napirendre.

A véleményezhető dokumentum itt érhető el: https://old.jozsefvaros.hu/dokumentumok/1021_javaslat_a_tolnai_kert.pd

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!