Nyit a Tolnai kert – komposztmester kerestetik!

event_available Utolsó frissítés:

Az elmúlt hetek során megújult a Tolnai kert, úgyhogy már csak az időjáráson múlik, hogy mikor zöldül ki a kert. Várunk mindenkit sok szeretettel a Tolnai utca 23. szám alatt minden nap napfelkeltétől, sötétedésig.

Márciusban új burkolatot kapott a kert, mivel több olyan visszajelzés is érkezett, hogy ha esik az eső, akkor nagy a sár.

Így kényelmesen el lehet sétálni az ágyásokhoz, padokhoz és az új tárolóhoz is, ahol a kertészek találnak lapátot, gereblyét, locsolókannát és egyéb hasznos eszközt.

Ha van kedve a kertben tenni-venni, írjon az info@rev8.hu email címre a kódért.

Az új piknik asztaloknál már lehet társasozni vagy uzsonnázni, és hamarosan a kerítés is új színt kap.

Az új ivócsap már csak a hivatalos beüzemelésre vár, addig a kert végében lévő csapról lehet vizet venni.

A magaságyásokat nemsokára beültetik a gazdáik, akik 1  szezonra vállalták az ágyások gondozását, és többen közülük már visszatérő örökbefogadók.

A fal menti, és a középen lévő ágyásokba is kerültek új növények illetve mulcs, sőt egynyári virágmagokat is elszórunk majd a kertben.

A kert házirendje képes formában itt elérhető.

A magaságyásokon kívül a Tolnai kert komposztálója is gazdát keres.

Ahhoz, hogy a komposztálás működjön, vigyázó szemekre és egy lelkes csapatra van szükség.

Szívesen lenne komposztmester? Jelentkezzen az info@rev8.hu címen.

Ha valaki szeretne valamilyen nyilvános programot tartani vagy nagyobb összejövetelt (például kiállítás, akusztikus koncert, jóga óra) kérjük, jelezze az esemény előtt 1 héttel írásban, az info@rev8.hu címen.

Ha bármilyen kérdése van vagy segítségre van szüksége akkor is írjon bátran.

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!