12 társasházi pályázat Józsefvárosban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

12 társasházi pályázat Józsefvárosban

2023. március 1-jén nyílik meg a pályázati lehetőség azoknak a nem 100%-ban önkormányzati tulajdonú társasházaknak és lakásszövetkezeti házaknak, akik 3 csomagban 12 típusú támogatásra pályázhatnak idén.

Telkes Mária zöldpályázatok

A Telkes Mária zöldpályázatok 30 millió forintos keretében összesen 5 féle támogatásra pályázhatnak a társasházak. Közös bennük, hogy a megpályázható összeg legfeljebb bruttó 2 millió forint; minden pályázat esetén 20%  önrész biztosítása szükséges. A támogatás minden esetben utófinanszírozású. A pályázatok leadásának határideje első körben 2023. április 30. Amennyiben a keretösszeg az első körben nem merül ki, a második körös leadási határidő 2023. augusztus 31.

A Telkes Mária zöldpályázatok típusai:

  • Zöld udvar kialakítása/fejlesztése
  • Árnyékolás
  • Homlokzatzöldítés
  • Gangzöldítés
  • Esővízgyűjtő biztosítása

Telkes Máriáról, a zöldpályázatok névadójáról itt olvashat részletesebben >>>

A pályázati kiírás és adatlap itt elérhető >>>

Pécsi Eszter társasházi pályázatok

A Pécsi Eszter társasházi pályázatok 40 millió forintos keretében összesen 6 féle támogatásra pályázhatnak a társasházak. Közös bennük, hogy a megpályázható összeg legfeljebb bruttó 2 millió forint; minden pályázat esetén 20%  önrész biztosítása szükséges. A támogatás minden esetben utófinanszírozású. A pályázatok leadásának határideje első körben 2023. április 30. Amennyiben a keretösszeg az első körben nem merül ki, a második körös leadási határidő 2023. augusztus 31.

A Pécsi Eszter társasházi pályázatok típusai:

  • Világos kapualjak
  • Közös használatú helyiségekben nyílászáró felújítása, cseréje
  • Akadálymentesítés
  • Kamerarendszer kiépítése, fejlesztése, korszerűsítése
  • Kerékpártároló létesítése, felújítása
  • Egyéb felújítás

Pécsi Eszterről, a társasházi pályázatok névadójáról itt olvashat részletesebben >>>

A pályázati kiírás és adatlap itt elérhető >>>

Értékvédelmi pályázatok

Az értékvédelmi pályázatokra összesen 30 millió forintos keretösszeg áll rendelkezésre. A pályázat célja a józsefvárosi helyi védett épületek / épületrészek felújításának, kivitelezési munkálatoknak, valamint az ezekhez kapcsolódó építési engedélyezési, egyszerű bejelentési, illetve településképi/örökségvédelmi bejelentési építészeti tervek díjazásának támogatása. A támogatás olyan munkák tervezésére és elvégzésére fordítható, amelyek az épületnek olyan részeit, tartozékait, díszítéseit, értékeit újítják fel, állítják vissza, amelyek a kerületi helyi védettség alá helyezést indokolttá tették, vagy tehetik.

A megpályázható összeg legfeljebb bruttó 5 millió forint; minden pályázat esetén 20%  önrész biztosítása szükséges. A támogatás minden esetben utófinanszírozású. A pályázatok leadásának határideje 2023. augusztus 30.

A pályázati kiírás és adatlap itt elérhető >>>

A 2022-es társasházi pályázatok eredményeiről szóló összefoglalónkat itt olvashatja >>>

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!