Felújított és felújítandó lakásokra lehet pályázni Józsefvárosban

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Felújított és felújítandó lakásokra lehet pályázni Józsefvárosban

Józsefvárosban az önkormányzati bérlakáshoz jutás elsődleges formája a lakáspályázat. Az Önkormányzat rendszeresen hirdet meg lakáspályázatokat, hiszen rendkívül nagy az igény a kerületben önkormányzati bérlakásokra. A 2023 áprilisi lakáspályázati fordulóban 25 darab lakást hirdetünk meg: ezek között vannak felújítottak és felújítandóak is, illetve olyanok, amelyekre csak speciális célcsoportok (pl. idősek, gyereküket egyedül nevelők, illetve kis lészámú háztartások) pályázhatnak.

FONTOS: Az Önkormányzat négy pályázatot is meghirdet, de egy pályázó csak egy típusú pályázatra jelentkezhet.

FONTOS: Az együttköltözők száma egyik pályázat esetében sem haladja meg a 3 főt, de a legjellemzőbb a még ennél is kisebb háztartásoknak kiírt pályázat. Minden esetben ellenőrizze, hány fő költözhet az adott lakásba!

Részletes leírások: https://lakaspalyazat.jozsefvaros.hu

Felújított lakások 1-2 fős, 60 év feletti háztartásoknak (4 db.)

Ez a pályázat azoknak a lakással vagy önkormányzati lakás bérleti jogával nem rendelkező jelentkezőknek szól, akik legalább egy éves – megszakítás nélküli – állandó bejelentett lakcímmel, vagy legalább egy éves tartózkodási hellyel rendelkeznek Józsefvárosban elmúltak 60 évesek, legalább 6 havi rendszeres jövedelemmel rendelkeznek és az együttköltözők száma nem haladja meg a 2 főt.

Felújított lakások 1-3 fős háztartásoknak (7 db.)

Ez a pályázat azoknak a lakással vagy önkormányzati lakás bérleti jogával nem rendelkező jelentkezőknek szól, akik legalább egy éves – megszakítás nélküli – állandó bejelentett lakcímmel, vagy legalább egy éves tartózkodási hellyel rendelkeznek Józsefvárosban, és az együttköltözők száma nem haladja meg az 1-3 főt.

Felújítandó lakások egyedülálló szülőknek (6 db.)

Ez a pályázat azoknak a lakással vagy önkormányzati lakás bérleti jogával nem rendelkező jelentkezőknek szól, akik legalább egy éves – megszakítás nélküli – állandó bejelentett lakcímmel, vagy legalább egy éves tartózkodási hellyel rendelkeznek Józsefvárosban, az egyedülálló szülők, és vállalják a megpályázott lakás felújítását.

Felújítandó lakások 1-2 fős háztartásoknak (8 db.)

Ez a pályázat azoknak a lakással vagy önkormányzati lakás bérleti jogával nem rendelkező jelentkezőknek szól, akik legalább egy éves – megszakítás nélküli – állandó bejelentett lakcímmel, vagy legalább egy éves tartózkodási hellyel rendelkeznek Józsefvárosban, az együttköltözők száma nem haladja meg az 1-2 főt, és vállalják a megpályázott lakás felújítását.

A pályázat benyújtási határideje: 2023. június 5.

Kérdése van? Forduljon hozzánk!

Segítséget kérhet a JSZSZGYK Lakhatási csoportjánál ügyfélfogadási időben, valamint időpontfoglalás után a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján minden kedden és csütörtökön. Időpontot foglalhat a Zöldszámon, a Hivatal központi számán vagy ügyfélfogadási időben személyesen a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán.

tel: +36 1/459-2100 (Központ) vagy  +36 80/277-256 (Zöld szám)

További információ: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Kerületgazdálkodási Ügyosztály, Vagyongazdálkodási Iroda

Kerékgyártó Anna Írisz

meeting_room III. em. 301. email kerekgyartoa@jozsefvaros.hu phone +36 1/459-2566
Kapcsolódó dokumentumok
  1. Lakáspályázatok- képes segítség Utolsó frissítés: 2023. május 18.
    421 KB PDF dokumentum

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!