Október 24-én indul a Tömő utcai kutyafuttató kivitelezése

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Október 24-én indul a Tömő utcai kutyafuttató kivitelezése

Lakossági kezdeményezésre 2023 áprilisától a Közösségi Részvételi Iroda munkatársai a Tömő utcában és a környéken élőket kérdezték arról, hogy szeretnének-e kutyafuttatót a területre.

Az igényfelmérésen résztvevők többsége támogatta a javaslatot, hogy egy új kutyafuttatót telepítsenek a Tömő utca 40-46. melletti zöld területre. Az igényfelmérés eredményeiről itt olvashatnak: https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2023/07/uj-kutyafuttato-kialakitasa-a-tomo-u-40-46-mellett-az-igenyfelmeres-osszefoglaloja/

Az új kutyafuttató létesítésével várhatóan kevesebb kutyatulajdonos használja majd a Corvin sétány magaságyásait, és a lakóközösség által örökbefogadott Tömő utcai zöldfelületeket kutyáik lemozgatására.

Október 24-én elindul a kutyafuttató kivitelezése, ami várhatóan november 15-ig fog tartani. Frissítés: A csapadékos időjárás miatt a kutyafuttató kivitelezése nem a tervezettek szerint halad. Emiatt a kivitelezés várható befejezése 2023 év végére tolódik.

A kivitelezés nem jár a gyalogos és gépjárműforgalom korlátozásával.

További információ:

Ha szeretne rendszeresen híreket kapni józsefvárosi kutyás témákban, iratkozzon fel a kutyás hírlevelünkre itt!

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!