Szezonnyitó a Tolnai kertben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Szezonnyitó a Tolnai kertben 2024.03.23. 10 óra

Megnyitjuk a szezon a Tolnai kertben, mert már előbújtak a hagymás növények, és rügyeznek a fák is.

Várunk mindenkit sok szeretettel egy közös beszélgetéssel és kerítésfestéssel 2024. március 23-án szombaton 10 órakor a Tolnai utca 23. szám alatt lévő kertbe.

Az eseményt itt találják: https://fb.me/e/aZ4ksDVcc

Idén azt a célt tűztük ki, hogy még barátságosabbá tegyük a Tolnai kertet és azt is szeretnénk, hogy minél többen megismerjék ezt a kis pihenőparkot. A szezonnyitó esemény remek lehetőség lesz arra, hogy megbeszéljük 2024-ben mit szeretnénk csinálni a kertben, és ki hogyan tudja kivenni ebből a részét. Akik eljön segíthet felújítani a kerítést is, úgyhogy olyan ruhában érdemes jönni, amit nem félt a gazdája!

Ebben a szezonban minden héten csütörtökön 15:00 órától, közös kertészkedéssel vár mindenkit a kert gazdája Mark. Lehet kérdezni ezeken a délutánokon a komposztálásról, növényekről, ültetésről és bármilyen a kertet érintő dologról. Akinek pedig van kedve komposztmesternek állhat. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy az érdeklődők szerint miben lehetne fejlődni, mitől működhetne jobban a kert, illetve milyen előadásokat hallgatnának szívesen az év során.

Fontos, hogy a következő közös kertészkedés 2024. március 21-én lesz.

Az eseményre várunk mindenkit sok szeretettel, akik kíváncsiak a Tolnai kertre és az itt működő közösségre. Illetve ha szeretne részese lenni a Tolnai kert életének és a leendő közös munkálatoknak, várjuk Önt is az eseményre, ahol megismerkedhetnek Markkal a kert gazdájával és a RÉV8 kollégáival is.

Esemény: https://fb.me/e/aZ4ksDVcc

Időpont: 2024. március 23. 10 óra

Helyszín: Tolnai kert – Tolnai Lajos utca 23.Ha nem szeretne lemaradni a Tolnai kerttel kapcsolatos legújabb történésekről, csatlakozzon a Tolnai kert barátai Facebook csoporthoz vagy iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére a http://rev8.hu/hirlevel/ oldalon.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!