Varázslatos tali a téren – Már a Mátyás téren is!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Tali a téren Már a Mátyás téren is. Kéthetente pénteken 16.30-tól 18.00 óráig

A Tali a téren eseményein lassan egy éve játszunk együtt a józsefvárosi Gyerek- és Ifjúsági Részvételi Program keretében. A Kesztyűgyár munkatársainak hála június végétől már a Mátyás téren is találkozhatunk.

A Varázslatos tali a téren programjain a nyári szünetben végig, kéthetente pénteken várunk titeket fél 5 és 6 óra között. 

Több programmal is készülünk – lássuk az első alkalmat, június 28-át! 

Sportolnál kicsit?  Közös kosarazásra várunk.

Vagy inkább valamilyen „veszélyesebb” játékra vágysz? Találkozz a színcápánkkal, akik ellen csak bizonyos színek védenek, úgyhogy jobb, ha minél színesebb ruhában érkezel! 

És ha elfáradtál, a chillsarokban berendezett mini szépségszalonban a hajfonásé és a körömlakkoké lesz a főszerep! Társasjáték pedig rengeteg vár.

Szeretettel várunk a Varázslatos tali a téren alkalmain!

Az esemény a Facebookon: https://www.facebook.com/events/2228967947450360

Van pár perced segíteni? Töltsd ki igényfelmérő kérdőívünket, köszönjük!

Kérdésed van? Írj nekünk: joker@jozsefvaros.hu

Megismerkednél a JóKer programjával, vagy tájékozódnál más, fiatalokat és gyerekeket érintő közösségi eseményekről? Látogass el fiataloknak szóló oldalunkra, vagy kövesd a JóKert a Facebookon.

A Kesztyűgyár Közösségi Házat itt éred el. A Facebookon pedig itt.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!