Beszélgessünk a Népszínház utcai mikroparkról!

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Beszélgessünk a Népszínház utcai mikroparkról!

A 2022-es józsefvárosi részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete a Mikroparkokkal a nyári hőség ellen lett. Az ötlet megvalósítása részeként a Népszínház utca 26. előtti mikroparkot együtt terveztük meg a Pneuma Szöv.-vel és a Kulturális Örökség Menedzserek Egyesületével (KÖME). Szeretnénk most a lakókkal együtt beszélgetni arról, hogy mit gondolnak a mikroparkról, és hogyan tudjuk fejleszteni azt.

Az eseményen a RÉV8 és a Népszínház közösség bemutatja a tervezett fejlesztéseket, a lakók pedig megfogalmazhatják kérdéseiket, javaslataikat a mikropark jövőjével kapcsolatban. A Népszínház csapatát képviseli Bőczén Árpád.

A helyszín nem akadálymentes.

Lakossági fórum:

Mikor? 2024. április 23., kedd 18:00

Hol? Népszínház utca 26.

Facebook esemény ide kattintva elérhető.

A résztvevők jelenlétükkel elfogadják, hogy kép- és hangfelvétel készülhet róluk. Adatvédelmi tájékoztató ide kattintva megismerhető.

Kérdése van?

További részletekért látogasson el a ​​http://rev8.hu/mikroparkok/ oldalra. Ha kérdése van írja meg az info@rev8.hu címre.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!