Településképi eljárások

Hatósági Bizonyítvány

Ha egy építmény rendeltetésében változás történik vagy a rendeltetési egységek száma változik, azt be kell jelenteni az önkormányzat felé.

Online ügyintézés:
Közösségi kert kialakítása

A közösségi kertek három dolgot egyesítenek magukban: zöld felületeket a város kellős közepén; saját zöldséget, gyümölcsöt és fűszereket az asztalunkra; és lehetőséget arra, hogy tartalmas időt töltsünk el szomszédainkkal.

Településképi bejelentési eljárás

Településképi bejelentési eljárást kell lefolytatni azoknál az építési tevékenységeknél, amik nem kötöttek építésügyi hatósági engedélyhez.

Online ügyintézés:
Településképi konzultáció

Az önkormányzat tájékoztatást ad és szakmai konzultációt biztosít a településképi követelményekről és javaslatot tehet a településképi követelmények érvényesítésének módjára.

Településképi kötelezési eljárás

Településképi kötelezési eljárás akkor indul, ha valaki nem tartja be a kerületi Településképi rendeletben felsorolt településképi kötelezettségeket vagy nem hajtja végre a településképi kötelezésben foglaltakat.

Online ügyintézés:
Településképi véleményezési eljárás

Településképi véleményezési eljárást kell lefolytatni az építési engedély köteles ügyekben.

Online ügyintézés:

Oldalaink használatához csak a legszükségesebb esetben használunk sütiket (az Ön böngészőjében tárolt adatokat). Ezzel okossabbá tehetjük az oldalt az Ön számára. Kérjük, hogy az oldal használatának megkezdése előtt tekintse át és fogadja el  Adatvédelmi tájékoztatónkat!