Településképi eljárások

Hatósági Bizonyítvány

Ha egy építmény rendeltetésében változás történik vagy a rendeltetési egységek száma változik, azt be kell jelenteni az önkormányzat felé.

Közösségi kert kialakítása

A közösségi kertek három dolgot egyesítenek magukban: zöld felületeket a város kellős közepén; saját zöldséget, gyümölcsöt és fűszereket az asztalunkra; és lehetőséget arra, hogy tartalmas időt töltsünk el szomszédainkkal.

Online ügyintézés:
Településképi bejelentési eljárás

Településképi bejelentési eljárást kell lefolytatni azoknál az építési tevékenységeknél, amik nem kötöttek építésügyi hatósági engedélyhez.

Településképi konzultáció

Az önkormányzat tájékoztatást ad és szakmai konzultációt biztosít a településképi követelményekről és javaslatot tehet a településképi követelmények érvényesítésének módjára.

Online ügyintézés:
Településképi kötelezési eljárás

Településképi kötelezési eljárás akkor indul, ha valaki nem tartja be a kerületi Településképi rendeletben felsorolt településképi kötelezettségeket vagy nem hajtja végre a településképi kötelezésben foglaltakat.

Településképi véleményezési eljárás

Településképi véleményezési eljárást kell lefolytatni az építési engedély köteles ügyekben.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!