Pályázatot hirdetünk hajléktalan és nem hajléktalan emberek közötti kapcsolatok megteremtését segítő programok szervezésére

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Szabadidős és közösségi programok szervezése hajléktalan és nem hajléktalan emberek számára

A Józsefvárosi Önkormányzat pályázatot hirdet hajléktalan és nem hajléktalan emberek közötti kapcsolatok megteremtését segítő programok szervezésére.

A 2022-es józsefvárosi részvételi költségvetés egyik nyertes ötlete volt a „Nappali programok hajléktalan emberek számára” elnevezésű program. 2023-ban számos program tudott megvalósulni a nyertes ötletnek köszönhetően. 

Az előző év nyerteseit itt  és itt találod.

Mi a pályázat célja?

Olyan programok megvalósításának támogatása, amelyek segítik a hajléktalansággal kapcsolatos előítéletek leküzdését, azáltal hogy lehetőséget teremtenek a hajléktalan és nem hajléktalan emberek találkozására.

Kik jelentkezhetnek a pályázatra?

Hajléktalan személyekkel foglalkozó és alaptevékenysége mellett foglalkozni akaró civil szervezetek, egyházak, nonprofit gazdasági társaságok.

Pályázat leadásának határideje: 2024.április 29. 

A részletes pályázati kiírást itt találod.

További információ:

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!