Csatlakozz a Szedd össze magad Józsefváros! akcióhéthez

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Csatlakozz a Szedd össze magad Józsefváros! akcióhéthez

Csatlakozz a SZEDD ÖSSZE MAGAD! AKCIÓHÉTHEZ 2023. szeptember 11-17. között, hívjuk fel közösen a gazdik figyelmét a kutyakaki összeszedésének fontosságára! 

Az akcióhét során egyedül, barátaiddal, vagy az általunk szervezett közös akciózás alkalmával helyezhetsz el figyelemfelkeltő Szedd össze magad! jelzéseket kerületszerte, a kellékeket mi biztosítjuk.

Közös akciózásunkhoz is csatlakozhatsz: szeptember 13-án 17 órakor találkozunk a Teleki téren!

Szeretnél csatlakozni? Töltsd ki a jelentkezési lapot szeptember 10-ig, és mi felvesszük veled a kapcsolatot, elmondjuk a pontos részleteket! Jelentkezési lap ide kattintva elérhető >>>

Mivel készülünk? Minden résztvevőnek, akciócsapatnak összekészítünk egy csomagot, amiben minden fontos kellék megtalálható lesz, és egy kisokost is tartalmazni fog a gyakori kérdésekről.

Mivel készülj?  Az akciózáshoz érdemes olyan öltözetet választani, aminek nem árt, ha festékes, koszos lesz. Gondold át, hogy mikor érsz rá az akcióhéten, és kezdd el szervezni az akciócsapatodat, hívd meg ismerőseidet a Facebook eseményre.

Mikor akciózhatsz? Szeptember 4-től tudod átvenni az akciócsomagodat nyitvatartási időben, vagy előre egyeztetett időpontban a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Közösségi Részvételi Irodájában (cím: 1082 Budapest, Baross u. 63-67. Fszt. 3/1). Az akcióhét szeptember 11-17. között zajlik, ezen belül bármikor szervezhetsz akciózást egyedül, családdal, barátokkal, de akár a közös akciózáshoz is csatlakozhatsz.

KÖZÖS AKCIÓNAP

Mikor? Az akciónap szeptember 13-án, szerdán, 17:00-kor indul.

Hol? Találkozó a Teleki téren, a park bejárata előtt, a Lámpagyújtó szobra mellett.

Mit csinálunk? A résztvevők innen párokban, vagy kiscsoportokban, előre meghatározott célterületeket járnak be, ahol – a kihelyezés néhány alapszabályára ügyelve – helyet keresnek a tábláknak és járdafestésnek, valamint előre gyártott Szedd össze magad! zászlókat tűznek az útjukba kerülő elárvult kutyapiszkokba, hátha tulajdonosaik arra járva mégis gondoskodnának róluk.

A Pápa téri kutyások közössége részben a Józsefvárosi Önkormányzat támogatásával sok helyre kihelyezett már a kerületben sárga Szedd össze magad! táblákat az elmúlt években, amellyel a kutyatartók figyelmét hívják fel a kutyasétáltatás szükséges velejárójára, a kutyapiszok eltakarítására. A Közösségi Részvételi Iroda rendszeresen szervez olyan figyelemfelkeltő akciókat a józsefvárosi lakókkal közösen, ahol kerületszerte helyezünk ki táblákat, és aszfaltra festjük a Szedd össze magad! feliratot.

Csatlakozz te is, tegyünk közösen a környezetünkért!

Az akcióhét a 2022-es részvételi költségvetésen nyertes Csarnok negyedi ötlet, a Kutyás közösségfejlesztő programok szervezése program keretében valósul meg.

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!