Újabb programok a Tolnai kertben

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Újabb nyári programok a Tolnai kertben

Várjuk sok szeretettel az érdeklődőket, akik szívesen vetnék bele magukat a Tolnai kert újabb nyári és kora őszi programjaiba, hiszen nagy örömünkre az eddigi eseményeken sok lelkes érdeklődőt köszönthettünk a kertben.

A szezont grillezéssel kezdtük, ahol finomabbnál finomabb grillkolbászokat és salátákat készítettünk közösen, amit családias hangulatban fogyasztottunk el. Aki a kézműveskedésben szeretett volna elmerülni, az is kipróbálhatta magát, hiszen a linóleummetszés alatt és rovarhotel-készítéskor egyedi és kreatív dekorációk és díszes rovarszállók készültek, amit a résztvevők aztán haza is vihettek.

Végül legutóbbi programunkon a sakk mesterei is helytállhattak, és felfrissíthették játéktudásukat a Sakkparti eseményen, a Gólya Sakk segítőinek közreműködésével.

Köszönjük, hogy ennyien eljöttek az eseményeinkre, és várunk mindenkit sok szeretettel további programjainkra!

A Tolnai kert további programjai:

Augusztus 28., szerda – Madárodú-készítés 18-tól 20 óráig

https://www.facebook.com/events/1638712283640194/

Szeptember 5., csütörtök – Irodalmi Horgolókör 17-től 19 óráig

https://www.facebook.com/events/517218244138539/

Szeptember 19., csütörtök – Jóga 18-tól 20 óráig

https://www.facebook.com/events/1263190918005866/

Helyszín: Tolnai kert, 1084 Budapest, Tolnai Lajos utca 23.

A programokról részletesen az események Facebook-oldalán olvashat.

A programokon a részvétel ingyenes. Várunk mindenkit szeretettel!

Ha érdeklődik a magaságyások iránt, vagy szeretne többet megtudni a Tolnai kertről és programjainkról, csatlakozzon a Tolnai kert barátai Facebook-csoporthoz, vagy látogasson el a Rév8 weboldalára: https://rev8.hu/tolnai-kert/

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!