Józsefvárosi civil szervezetek és csoportok ötödik fóruma

Utolsó frissítés: (Létrehozva: )

Józsefvárosi civil szervezetek és csoportok ötödik fóruma

A Józsefvárosi Önkormányzat számára kiemelten fontos a józsefvárosi civil szervezetekkel és csoportokkal való együttműködés, ezért a Közösségi Részvételi Iroda ötödik alkalommal szervez fórumot a civil szerveződésekkel történő párbeszéd elősegítése érdekében.

A Józsefvárosi civil szervezetek és csoportok ötödik fóruma 2023. április 12-én, szerdán 17 és 19 óra között kerül megrendezésre a H13-ban (Horánszky utca 13). 

A fórum regisztrációhoz kötött, a józsefvárosi civil szervezetek és csoportok 2023. április 11. kedd reggel 9 óráig tudnak regisztrálni ezen a linken: https://forms.gle/W4KXfNBYtVkwT9Qu9

A fórum célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a visszajelzésre és véleménynyilvánításra a VIII. kerületben bejegyzett, illetve itt tevékenykedő civil szervezeteknek, csoportoknak a Józsefvárosi Önkormányzat felé, valamint, hogy találkozási és együttműködési lehetőséget biztosítsunk a szervezetek, csoportok között.

A fórumon az önkormányzat részéről részt vesz többek között Szili-Darók Ildikó alpolgármester és Camara-Bereczki Ferenc Miklós, a Városüzemeltetési, Közösségfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke. Az eseményre a civil szervezetek által leadott előzetes kérdések és témafelvetések alapján további döntéshozókat és illetékeseket is meghívunk.

Az együttműködés alapjait a 2020. decemberében elfogadott Józsefvárosi Civil Stratégiában, és a hozzá tartozó cselekvési tervben fektette le az önkormányzat, egy véleményeztetési folyamatot követően.

Itt tájékozódhat az eddigi civil fórumokról:

  • Az első 2021-ben szervezett fórumról ide kattintva olvashatnak.
  • A 2021-es második fórumról készült beszámoló ide kattintva olvasható.
  • A 2022-es nyári fórum beszámolója ide kattintva olvasható:
  • A 2022-es téli fórum beszámolója ide kattintva olvasható.

A fórum csak a regisztrált szervezetek számára áll nyitva, de utólag beszámolót készítünk, amely a jozsefvaros.hu oldalon teszünk közzé.

Ha még nem tette, kérjük, iratkozzon fel a Józsefvárosi Önkormányzat civil hírlevelére: https://jozsefvaros.hu/otthon/hirdetotabla/hirek/2022/05/iratkozzon-fel-a-jozsefvarosi-onkormanyzat-civil-hirlevelere/

További információ: Közösségi Részvételi Iroda – reszvetel@jozsefvaros.hu

Weboldalainkon sütiket és egyéb internetes technológiákat használunk azért, hogy jobbá tegyük a böngészési élményt. Kérjük, hogy olvassa és fogadja el adatvédelmi tájékoztatónkat.!